Donderdag 8 oktober is de start van het tweede seizoen Open Podium Jeugd 12+
Wethouder Rozenberg zal de opening verrichten.Daarna is het podium voor de band ‘Maybe Next Time van Vera Hendriks met haar tweelingbroers Ivo en Maarten, die ook bandcoaching volgen bij Drumschool Voorburg.
De jonge schrijver Dhieraj Nagesser leest voor uit zijn boek en poëziebundel die zijn uitgegeven bij Boekscout, een uitgeverij voor jeugdboeken.
Het duo Fleur Jacobs en Redmar Leeuwendal van Drumschool Voorburg treedt op met gitaar/zang.
Gigi Springer vertelt over haar ervaring met het programma I make you a super model.
Pearl Ramos is onze special guest. Zij werd 3e WK Hiphop in Glasgow. Waarna we afsluiten met haar dansgroep New Dance Vibe.
Er komt nog één extra optreden, wie?

De jury bestaat uit wethouder Rozenberg, Kathleen Libanon van de band Funky Crew en Ilona van Haenen Muziek, die ook die seizoen onze vaste juryvoorzitter zal zijn.

In de pauze is er gelegenheid om te jammen. Na de pauze zal de jury bekend maken welke Two Talents doorgaan naar de Slotavond op zaterdag 21 mei 2016 in Theater Ludens. Angelique Schipper is de vaste presentator, techniek: Rob Kortekaas. Waar? Partycentrum Dekker’s Hoeve, Essepad 6, Voorburg (t.o. Molen De Vlieger, parkeren ingang t.o. Monutazorg Rodelaan 60).

Toegang is gratis. Zeker zijn van een stoel? Reserveer via www.hoenu.nl regio Voorburg.

Aanmelden om ook op te treden? Via het online-aanmeldingsformulier.
2015: donderdag 12 november
2016: 14 januari, 11 februari, 10 maart.

Het Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg, Fonds1818, Prins Bernhard Cultuurfonds, Rabobank Regio Den Haag, Vlietgemeenschapsfonds en Van Ravesteynfonds. Met dank aan de diverse partners Partycentrum Dekker’s Hoeve, Theater Ludens, Haenen Muziek, Drumschool Voorburg, Midvliet en fotograaf Ot Douwes.