Een geweldige videoreportage van het tweede deel van de Slotavond Talentenloods op 21 mei in Theater Ludens. Met optredens van de dansgroep X-treme van Ballet- en Dansschool Door Laverman, Boann Bär, the Spice Girls van het ’s Gravendreefcollege, de primeur van Roan Pronk ‘Alright’ en de percussiegroep Ritmolanda van Paul van Nispen van Drumschool Voorburg. Stuk voor stuk geweldige optredens waar er eentje van ontbreekt: ‘De kleine discussie’ van Boann Bär en Donna van Thuyl, een hilarische act, die hopelijk nog heel veel mensen gaan zien. Bravo! Op naar de Buitenpodia met Talentenloods on Tour. Zaterdagmiddag 2 juli: muziekpodium winkelcentrum Leidsenhage, 27 augustus Cultureel Zomerfestival winkelcentrum Julianabaan, 10 september Open Monumentendag bij onze stamplaats Partycentrum Dekker’s Hoeve (dubbeloptreden mogelijk met Heuvelfestival wijk De Heuvel bij De Fluit) en 17 sept met Vlietdagen.